OFERTA NOASTRĂ DE SERVICII

Modern Star este o Companie-Ciclu Complet De Soluţii Privind Personalul, cu cea mai cuprinzătoare ofertă de servicii din industrie.

INDUSTRIILE AGRICOLE

Industria Agricolă cuprinde pregătirea solului pentru rentabilități optime, îmbunătățirea culturilor, servicii legate de horticultură, servicii de amenajare a teritoriului, servicii veterinare, gestionarea lucrătorilor agricole sau a fermierilor etc.

INDUSTRIA DE CONSTRUCTII & CONSTRUCTOARE

Muncitorii în construcții joacă un rol esențial în creșterea economică a unei zone. Ei efectuează muncă fizică de a construi, repara și întreține clădiri rezidențiale și comerciale din întreaga lume. Există muncitori generali în construcții care îndeplinesc, de obicei, sarcini precum demolarea, săparea șanțurilor sau tranșeelor și încărcarea sau descărcarea echipamentelor la un loc de muncă.
Pe măsură ce lucrătorii în construcții preiau mai multe lucrări, aceștia pot începe să se specializeze în anumite domenii ale construcțiilor, cum ar fi vopsirea, instalațiile sanitare, instalațiile de tablă, lucrările electrice, tâmplăria, zidăria de ciment și multe altele. Aceste locuri de muncă au cerințe fizice dificile, astfel încât lucrătorii trebuie să aibă o stare bună de sănătate și să nu aibă Probleme medicale care să le limiteze capacitățile.

HOTEL & OSPITALITATE

Absolvenții în managementul ospitalității sunt salariați foarte căutaţi pe piaţa muncii, aplicându-și abilitățile în cariere precum organizarea de evenimente, management hotelier și de conferințe, vânzări și dezvoltare de afaceri și management forestier și pescuit.

Opţiuni locuri de muncă

Locurile de muncă unde calificarea dv s-ar putea dovedi utilă includ:

INGINERIE

Inginerii lucrează într-o varietate de domenii pentru a analiza, dezvolta și evalua sisteme complexe pe scară largă. Acest lucru poate însemna și îmbunătățirea și menținerea sistemelor actuale sau crearea de proiecte noi. Inginerii vor proiecta și proiecta planuri, vor vizita sisteme pe teren și vor gestiona proiecte.

CÂT CÂŞTIGĂ INGINERII?

În funcție de domeniu, puteți câştiga între 77.000 și peste 100.000 USD pe an, potrivit Biroului Statisticilor Muncii. În 2010, salariul mediu pentru inginerii civili a fost de 78.160 USD sau 37.58 dolari pe oră. Pentru inginerii din domeniul petrolier, salariul mediu a fost de 114.080 dolari pe an, sau 54.85 dolari pe oră. Inginerii din domeniul biomedicinei au câștigat un salariu mediu de 39,20 dolari pe oră sau 81.540 dolari pe an.

CARE SUNT CERINŢELE EDUCAŢIONALE?

Pentru a lucra într-un domeniu al ingineriei, inginerii trebuie să aibă cel puţin gradul de bacalaureat.

ABILITĂŢI ŞI CERINŢE ALE LOCULUI DE MUNCĂ

PROFESIONIŞTII IT

Apariția noilor tehnologii a schimbat aparenţa industriei IT și a forței de muncă IT care o susține. Au apărut noi roluri, cele vechi s-au stins, iar unele s-au amestecat pentru a reflecta convergența tehnologiei în sine.Chiar și pentru cei mai experimentați informaticieni şi iniţiatori de afaceri, urmărirea tuturor profesioniștilor care includ departamentele IT ale zilelor noastre poate fi o provocare și înțelegerea talentelor specifice necesare fiecărui angajat diferit poate fi absolut imposibilă.
Descrierile noastre detaliate de locuri de muncă în domeniul IT pot ajuta la ușurarea acestei sarcini prin descompunerea abilităților specifice și a cerințelor de experiență a mii de poziții IT. Acestea detaliază, de asemenea, responsabilitățile și așteptările cotidiene.

Lista locurilor de muncă disponibile:

ADMINISTRAŢIE

Un secretar sau un administrator oferă atât asistență funcţionărescă cât şi administrativă profesioniștilor, fie ca parte a unei echipe, fie individual. Rolul are o implicaţie esențială în administrarea și buna desfășurare a afacerilor în întreaga industrie.
Secretarii / administratorii sunt implicați în coordonarea și implementarea procedurilor de birou și au frecvent responsabilitatea pentru proiecte și sarcini specifice și, în unele cazuri, supraveghează și supervizează activitatea personalului din subordine.
Rolul variază foarte mult în funcție de sector, mărimea angajatorului și nivelurile de responsabilitate. Cea mai mare parte a activității implică atât comunicare scrisă cât și orală, procesarea textului și tastarea textului și necesită abilități relevante, cum ar fi IT, abilități de organizare și prezentare, precum și capacitatea de a administra sarcini multiple și de a lucra bine sub presiune.

Acest sector include:

SECURITATE & SUPRAVEGHERE

Modern Star este în căutare de candidați calificați pentru postul respectiv. Simțiți-vă liber să verificați această descriere a postului pentru a vedea dacă îndepliniţi sarcinile specifice și cerințele de muncă. Menține un mediu sigur pentru clienți și angajați prin patrularea și monitorizarea spațiilor și personalului.

Îndatoririle aferente postului de Ofiţer Securitate:

Lista locurilor de muncă disponibile:

VÂNZĂRI & MARKETING

Directorii de marketing își propun să maximizeze profiturile prin dezvoltarea strategiilor de vânzare care să corespundă cerințelor clienților și promovând produse, servicii sau idei.
Directorii de marketing lucrează îndeaproape cu alți angajați, precum cei din publicitate, cercetare de piață, producție, vânzări și distribuție.

Ei sunt răspunzători pntru:

Ocaziile de promovare sunt excelente – în mod normal la nivel de senior marketing sau alte zone de angajare aferente.

Lista locurilor de muncă disponibile:

DEPOZITARE & LOGISTICĂ

Cautam lucratori de depozit care sa participe la operatiunile si activitatile depozitului. Veţi păstra materiale, veţi alege, împacheta și scana comenzi. Scopul este de a crește eficiența, rentabilitatea și satisfacția clienților.O carieră în logistică și distribuție vi se poate potrivi dacă vă place să coordonați și să supervizați un proces până la finalizarea acestuia.


Personalul din departamentele logistică și distribuție organizează stocarea și distribuția mărfurilor. În această calitate, vă asigurați că produsele corespunzătoare sunt livrate la locația potrivită la timp și la un cost bun. Ați putea fi implicat în transport, controlul stocurilor, depozitare și monitorizarea fluxului de mărfuri.

Îndatoririle lucrătorului în depozit:

Abilităţile şi Calificările Lucrătorului în depozit:

Munca în echipă, Coordonare, Organizare, Planning, Organizarea Timpului, Abilităţi de Raportare, Control al Inventarului, Documentare, Întreţinere a Echipmentelor, Abilităţi de Introducere Date,

Dependabilitate.

Amintiți-vă că mulți angajatori acceptă cereri de la absolvenți cu orice subiect de licență, deci nu vă restrângeți căutarea la locurile de muncă enumerate aici.

Lista locurilor de muncă disponibile:

CURĂŢENIE & MANAGEMENTUL DEŞEURILOR

Personalul de curățenie responsabil cu curățenia clădirilor, eliminarea resturilor și păstrarea zonelor îngrijite și ordonate. Aspiratoarele și podelele tampon, șampoanele pentru covoare, recipientele golite pentru gunoi și înlocuiesc sacii coșurilor de gunoi.

Responsabilii de gestionarea deșeurilor organizează și gestionează instalațiile de eliminare, colectare și reciclare a deșeurilor. Aceștia pot fi responsabili pentru operațiunile de tratare a deșeurilor și de curățare a străzilor. Unele posturi combină funcțiile de gestionare și reciclare a deșeurilor, în timp ce altele le împart în locuri de muncă separate.

Lista locurilor de muncă disponibile:

BANKING & FINANŢE

Echipa de operații este responsabilă pentru prelucrarea și decontarea tuturor tranzacțiilor financiare efectuate la o bancă de investiții sau la o firmă de administrare a investițiilor.
Divizia de operațiuni, cunoscută și sub denumirea de „back office”, oferă asistență departamentelor care se confruntă cu clienții, cum ar fi tranzacții, finanțe corporative și activități bancare corporative – uneori cunoscute sub numele de „front office”.


Departamentul front office generează afaceri pentru bancă, iar operațiunile asigură faptul că afacerea este administrată într-un mod eficient, controlat, fără riscuri și în timp util. Aceștia se asigură că produsele, serviciile și banii sunt înmânaţi corespunzător.

Lista locurilor de muncă disponibile:

ÎNGRIJIRI MEDICALE & DE SĂNĂTATE

Industria asistenței medicale (denumită și industria medicală sau economia sănătății) este o agregare și o integrare a sectoarelor din sistemul economic care oferă bunuri și servicii pentru a trata pacienții cu îngrijire curativă, preventivă, reabilitatoare și paliativă.

Descriere de loc de muncă din domeniul sănătăţii

Coordonator internări

Fişa Postului Directorului de Internări

Fişa Postului Personal Internări

Fişa Postului Îngrijitor

Fişa Postului de Asistent Veterinar

Fişa Postului de Antrenor Atletism

Fişa Postului Infirmier

Fişa Postului Managerului de Caz

Fişa Postului de Asistent Stomatolog

Fişa Postului de Igienist Dentar

Fişa Postului de Manager Cabinet Dentar

Fişa Postului de Lucrător în domeniul Îngrijirilor Directe

Fişa Postului de Doctor

Vrei sa lucram impreuna?

ro_RORomanian