Despre noi

CINE SUNTEM?

În climatul de afaceri solicitant de astăzi, găsirea persoanelor potrivite pentru fiecare loc de muncă vacant poate fi o provocare. Modern Star, cu lista sa din ce în ce mai bogată de furnizori de renume de forță de muncă, vă face ușor să vă găsiți talentul potrivit pentru orice loc de muncă atunci când aveți nevoie.

Modern Star oferă soluții în materie de personal în domeniile Construcțiilor, Ingineriei și Maritim, informației și tehnologiei, conformitate şi administrație, al vânzărilor și marketingului, hotelier și al turismului, al serviciilor medicale și spitalicești și chiar al serviciilor interne, contactul nostru disponibil asigurându-vă că în acest mod economisiți timp, bani și resurse atunci când aveți nevoie de angajați de înaltă calificare, semi-calificați și necalificați. Vă rugăm să ne comunicați printr-un un singur contact toate nevoile de personal, rugându-vă să apelați Modern Star (P.) Ltd.

De a ne îmbunătăți în continuare procesul de recrutare, a asigura servicii excelente clienților și de a oferi persoane de calitate cu atitudine.

Să depășim așteptările clienților noștri, oferind asistență cu valoare adăugată, care să construiască armonie Tratament corect, respect și o „lucrare de alegere” serioasă clienților noștri.

De a promova integritatea, respectul, unitatea, munca de echipă în resurse umane.

Această companie este deplin implicată şi capabilă să realizeze anumite proiecte în timpul alocat care să răspundă exact cerinţelor clienţilor. Această tendinţă durează chiar de la început şi va dura pentru totdeauna.

Vrei sa lucram impreuna?

ro_RORomanian