PROCEDURA NOASTRĂ

Urmaţi instrucţiunile care urmează pentru a termina procedura noastră.

1. Angajatorul ar trebui să întocmească scrisoarea de cerere, împuternicirea, scrisoarea de garanție, contractul de muncă și contractul de agenție în numele Modern star International de peste mări pentru cerințele lor cu termenii și condițiile și ar trebui să fie atestat în mod obligatoriu de autoritățile în cauză.

2. Imediat ce Modern star primeşte documentele menţionate, iniţiem procesul legal şi anunţăm în ziarele locale locurile vacancante. Apoi, monitorizăm candidaţii conform necesităţilor angajatorului şi îi supunem lista de preselecţie.

3. Modern star organizează procedura de selecţie finală, dacă i se solicită acest lucru de către angajator în termen de o săptămână de la primirea documentelor originale. Apoi noi, transmitem angajatorilor cv-urile şi celelalte documente necesare ale candidaţilor selectaţi cu certificatele de aptitudine medicală în termen de trei sau patru zile de la data interviului final pentru procesul de obţinere a vizei.

4. După eliberarea vizei de angajare, angajatorul trebuie să ne-o trimită nouă fie prin email sau fax sau exemplar pe suport de hârtie prin poştă, dacă este necesar. Apoi, noi îndeplinim formalităţile necesare în birourile în cauză pentru dispunerea legală a angajatului/angajaţilor.

5. Modern star le acordă candidaţilor instrucţiunile adecvate privind natura locului de muncă, compania, salariul & avantajele aferente, îndatoririle lor & responsabilităţile şi modul în care vor călători care să le faciliteze ajungerea la destinaţie.

6. În final, Modern star prezintă candidaților vizele eliberate în termen de una până la două săptămâni de la data primirii vizei de angajare. Anexarea  biletului de avion pentru angajați ar trebui făcută de angajator la data stabilită sau anunţată de Modern star. În cele din urmă, Modern star trimite programul de zbor către angajator cu una sau două zile înainte de a primi lucrătorii.

Vrei sa lucram impreuna?

ro_RORomanian